Download Zvarraniku - Lindja - Lindja (CD)

Label: Java Multimedia - none • Format: CD • Country: Kosovo • Genre: Rock • Style: Alternative Rock, Punk, Post-Punk


Sitemap

Webgirl - Земфира - Земфира (CD, Album), Fernando Ubiergo - Agualuna (Vinyl), Zvarraniku - Lindja - Lindja (CD), Myriad Harbour, Pretender, Cyberspace Visual - Various - Instrumentals_Staedtizism 3 (CDr), West Street Mob - Rock The Party (Vinyl), Lik - Various - Urban Raï 2011 (CD), Ik Wil Alleen Maar Hoempapa - Sus 5 - Ik Wil Alleen Maar Hoempapa (En Nog Drie Feestknallers) (CD), Just Let Me Know, Various - The Blues Volume 2 (Vinyl, LP), Piccolo Campo, Death In Transit - Various - From The Wires by About A Dozen Muffwigglers (CD, Album), From Ashes - Various - Alternative Heroes (CD), F.B.I. - Various - Instrumental Guitars Volume 2 (CD)

8 thoughts on “ Zvarraniku - Lindja - Lindja (CD)

  • Discover releases, reviews, credits, songs, and more about Akull Thyesit* - Lindja E Ujikut at Discogs. Complete your Akull Thyesit* collection.
  • LINDJA - Lindja () LIN DJA was a rock band from Priština (Kosovo) in former Yugoslavia. This is their several songs from (AFTER LISTENING TO) REMOVE FROM YOUR HDD WITHIN 24 HOURS! AND BUY CD! COUNTER. MY BLOGS. LAJSO SOUND. YU ROCK FROM SIXTIES. MY VIDEOS. YOUTUBE DAILYMOTION. Pratitelji. Arhiva bloga () srpnja.
  • Audio CD, January 23, "Please retry" — — — Audio CD — Lindja E Nje Djali- La Naissance d'Un Garçon- The Birth of a Boy 9. Kenge Per Nene Terezen- Chant À Mère Teresa- Song for Mother Teresa Dene Moj Kadëne- Gracieuse Dame Que Tu Es- Gracious Lady That You Are.
  • May 10,  · Lindja, Lindja, 1. Tatita (instrumentale) 2. Qengji i vogël (përpunim) 3. O, moj ti, me sytë e zi (përpunim) 4. Balada e bubrrecit (v1) 5. Shtoji (instrumentale) 6. Kulla.
  • Apr 05,  · Grupi Lindja u formua në vitin , nga Luan mispcitneusareli.nozzmindsickplagbobelcattsutavixisvo.co (kitarë dhe vokal), Fatos Berisha (tupana), dhe Afrim Maloku (bas). Ma vonë grupit i bashkangjitet ritëm-kitaristi Bujar Hundozi dhe qendron me grupin rreth 1 vjet. Me në vend të mispcitneusareli.nozzmindsickplagbobelcattsutavixisvo.co, grupit i bashkangjitet basisti Bekim Mahmuti dhe prej atij momenti deri sot, grupi mbetet në përbamjen mispcitneusareli.nozzmindsickplagbobelcattsutavixisvo.co, mispcitneusareli.nozzmindsickplagbobelcattsutavixisvo.coa dhe mispcitneusareli.nozzmindsickplagbobelcattsutavixisvo.coi.
  • Lindja natyrale-Te mirat dhe te keqijat Nga vete fjala lindje natyrale kuptohet qe eshte dicka per te cilen trupi eshte i pergatitur te ndodhe, pasi natyra keshtu e ka krijuar procesin. Ne rast se keni pasur nje shtatezani te qete dhe mjeku e konsideron pa rrezik shendetsor per ju dhe femijen, lindja .
  • Aug 10,  · Lindja, Lindja, 1. Tatita (instrumentale) 2. Qengji i vogël (përpunim) 3. O, moj ti, me sytë e zi (përpunim) 4. Balada e bubrrecit (v1) 5. Shtoji (instrumentale) 6. Kulla.
  • Kjo varet nga gjendja e vetë gruas shtatzënë: komplikimet/rreziqet e larta të shtatzënisë, lindja e parë, distanca nga spitali, dhe preferencat personale. Të gjitha këto mund të përcaktojnë kohën se kur ju do të duhet të arrini në spital. Ju nuk keni nevojë të shkoni në spital që në shenjat e para të shtrëngimeve të.
Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *